Test online Choose the correct answer

Komentarze

Transkrypt

Test online Choose the correct answer
HARRISON – NAUCZANIE JÆZYKÓW OBCYCH
Test online
Choose the correct answer
1. We ………………..……. Polish,but she ………………..……. German
a. am,is
b. are,is
c. is,is
2. This is an orange but ………………..……. is a banana
a. this
b. these
c. that
3. Carol and James have got computers. ………………..……. computers are new
a. they
b. their
c. them
4. That school is ………………..…….
a. your
b. your`s
c. yours
5. I visit many ………………..……. every year
a. countries
b. countrys
c. countres
6. The film ………………..……. we are watching is very interesting
a. whose
b. chich
c. this
7. She ………………..……. many children but I ………………..……. only son
a. has got,has got
b. have got,have got
c. has got,have got
8. Look!They ………………..……. cards again!
a. are playing
b. play
c. have played
1
HARRISON – NAUCZANIE JÆZYKÓW OBCYCH
9. We often ………………..……. chess and he often ………………..……. television
a. are playing,are watching
b. play, watch
c. play,watches
10. It never ………………..……. in Africa
a. snow
b. is snowing
c. snows
11. Joan ………………..……. sing but she ………………..……. play the violin
a. can,can
b. can, can`t
c. can`t, can`t
12. ………………..……. sugar would you like?
a. How many
b. How much
c. What
13. There aren`t ………………..……. eggs in the fridge so I can`t bake a cake
a. any
b. some
c. much
14. You have got some books and I have got ………………..…….
a. a few
b. few
c. little
15. Mark is ………………..……. than Peter but I am ………………..……. in the class
a. taller, tallest
b. tall,the tallest
c. taller, the tallest
16. Brian is ………………..……. child of all the students in his group
a. intelligenter
b. more intelligent
c. the most intelligent
17. We learn English ………………..…….
a. good
b. belter
c. well
2
HARRISON – NAUCZANIE JÆZYKÓW OBCYCH
18. Africa isn` t ………………..……. the Antarctica
a. as cold as
b. as colder as
c. cold
19. We don’t know ………………..……. from the group
a. anybody
b. somebody
c. nobody
20. When I was eight I ………………..……. play the piano
a. can
b. was able to
c. could
21. Last week She ………………..……. letter to her friend in Cambridge
a. sent
b. send
c. sended
22. ………………..……. cars are there?
a. which
b. when
c. whose
23. Yesterday Adam ………………..……. at school
a. wasn’t
b. weren`t
c. aren`t
24. We have Maths ………………..……. Monday and we have tennis lessons
………………..……. weekends
a. in,on
b. on,on
c. on,at
25. You ………………..……. smoke in the library
a. mustn`t
b. must
c. doesn’t have to
26. You will write the test again if you ………………..…….
a. wont learn more
b. learn more
c. don’t learn more
3
HARRISON – NAUCZANIE JÆZYKÓW OBCYCH
27. I believe we ………………..……. the match next year
a. will win
b. won
c. win
28. I ………………..……. in my bed when the telephone rang
a. sleep
b. slept
c. was sleeping
29. Peter looks fine ………………..……. ?
a. isn`t he
b. does he
c. doesn’t he
30. We ………………..……. to the USA yet
a. weren`t
b. haven`t been
c. been
31. If I ………………..……. Bob,I would invite him to my party
a. knew
b. have known
c. would know
32. Tom said that he ………………..……. very ill previous week
a. is
b. had been
c. was
33. This house ………………..……. by my grandfather
a. build
b. was built
c. built
34. I like ………………..……. English
a. learning
b. learn
c. learns
35. I wish it ………………..……. raining
a. would stop
b. stop
c. will stop
4
HARRISON – NAUCZANIE JÆZYKÓW OBCYCH
36. When we got home, we found that somebody ………………..……. into the flat
a. has broken
b. broke
c. had broken
37. I ………………..……. tennis a lot in my childhood but I don’t play very often now
a. player
b. used to play
c. used to played
38. She had better ………………..……. alone
a. not stay
b. don’t stay
c. doesn’t stay
39. It`s high time my baby ………………..……. to bed
a. go
b. goes
c. went
40. If I ………………..……. you were in hospital, I would have gone to visit you
a. had known
b. knew
c. know
Opis punktacji:
5 - 6 pkt
7 - 13 pkt
14 - 20 pkt
21 - 25pkt
26 - 30pkt
31 - 35 pkt
36 - 40pkt
poziom pocz¹tkuj¹cy
poziom podstawowy
poziom podstawowy/ni¿ej œredniozaawansowany
poziom ni¿ej œredniozaawansowany
poziom œredniozaawansowany
poziom wy¿ej œredniozaawansowany
poziom zaawansowany
Odpowiedzi:
1. b
9. c
17. c
25. a
33. b
2. c
10. c
18. a
26. c
34. a
3. b
11. b
19. a
27. a
35. a
4. c
12. b
20. c
28. b
36. c
5. a
13. a
21. a
29. c
37. b
5
6. b
14. b
22. c
30. b
38. a
7. c
15. c
23. a
31. a
39. c
8. a
16. c
24. c
32. b
40. a