Opinie klientów - Szkolenia Vmware

Komentarze

Transkrypt

Opinie klientów - Szkolenia Vmware
Opinie klientów - Szkolenia Vmware
„Bardzo dziękuję za szkolenie. Jest warte swojej ceny. Jest przeprowadzone w sensownym tempie przez
znającego się na rzeczy instruktora. Podobało mi się że środowisko było dobrze przygotowane do zajęć,
nie było żadnych problemów z ruszeniem z zajęciami praktycznymi. Jest to bardzo ważne w takich
szkoleniach, a bardzo często kuleje. Byłem mile ujęty również otrzymaną promocją cenową. W przyszłości
również zdecyduję się na zajęcia w Państwa firmie, oraz będę ją polecał jako dobrego dostarczyciela
szkoleń.”
Łukasz Rybicki, Osoba prywatna, 14.03.2016
„Jestem po szkoleniu, dziękuję bardzo za całą pomoc związaną z przystąpieniem do szolenia i jego realizacją,
chciałbym również wyrazić pozytywna opinie na temat szkolenia, zostało przeprowadzone bardzo
dynamicznie i rzeczowo, również jego realizacja online została przeprowadzona bezproblemowo!”
Osoba prywatna, 21.09.2015
„Szkolenie było rewelacyjne, niezwykle profesjonalnie zorganizowane, wyposażenie sali nowoczesne
i pozwalające na wykonywanie lab’ów w bardzo komfortowych warunkach, materiay szkoleniowe
przejrzyste, a prowadzący szkolenie bardzo dobrze przekazuje wiedzę i tłumaczy.
Bardzo chętnie skorzystamy z kolejnych zaproszeń.”
Maciej Zygiert, Rockwell Automation, 21.09.2015
„Przede wszystkim słowa uznania dla trenera, który posiadał ogromną i fachową wiedzę w zakresie
prezentowanych zagadnień, co wielokrotnie udowadniał podczas wykładów, ćwiczeń, czy tez przy okazji
zdawanych mu pytań. Okazał się tez ogromnie pomocny przy rozwiązaniu problemów praktycznych.
Co do samej organizacji szkolenia, materiałów oraz przygotowania sal – również nie mam absolutnie
żadnych zastrzeżeń – wszystko działało płynnie i zgodnie z opisem.”
Łukasz Walicki, Poznański Park Naukowo-Technologiczny Fundacji Uniwersytetu im. Adama
Mickiewicza, 15.06.2015
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Zgodnie z Państwa prośbą oceniam szkolenie i jest to ocena pozytywna. Sama forma wirtualnego
uczestnictwa sprawdziła się i była bardzo wygodna. Szkolenie pod względem merytorycznym spełniło moje
oczekiwania. Prowadzący był bardzo dobrze przygotowany. Także generalnie same plusy.”
Marek Bartoszek PUP Lębork, 24.11.2014
„Szkolenie wywarło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Po pierwsze, przygotowanie merytoryczne
prowadzącego było nie tylko teoretyczne, ale poparte bogatym doświadczeniem. Po drugie, wyposażenie
sali szkoleniowej i zdalna infrastruktura techniczna były dopracowane w szczegółach. Po trzecie, materiał
był dobrany tak aby stopniowo wprowadzać w zagadnienia bardziej skomplikowane. Istotną dla mnie
wiedzą wyniesioną ze szkolenia było zrozumienie czym jest wirtualizacja i czym różni się od emulacji
systemów.”
Damian Duda, Wojskowy Instytut Łączności, 25.07.2014
„Szkolenie było bardzo dobrze zorganizowane.
- Trener od strony merytorycznej bardzo dobrze przygotowany.
- Nie było żadnych problemów technicznych.
- Materiał dydaktyczny prezentowany na dużym formacie z rzutnika.
- Klimatyzowana sala wyposażona w express do kawy, słodkie przekąski uzupełniane na bieżąco.
- Miejsce parkingowe zapewnione przed ośrodkiem
- Lunch w hotelu z dowozem. Obiady smaczne.
Podsumowując :
Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia ze względu na zdobytą wiedzę i umiejętności oraz warunki w
jakich szkolenie się odbyło.
Z czystym sumieniem poleciłbym ośrodek jak i szkolenie innym osobą.”
Bartlomiej Myszka, NORMA Polska Sp.z.o.o., 17.07.2014
„Ze szkolenia jestem bardzo zadowolony. Profesjonalnie udało się wszystko pozałatwiać. Prowadzący
Tomasz swoją wiedzę przekazuje w sposób łatwy i zrozumiały dla wszystkich. Jest chętny do pomocy nawet
w najdrobniejszych problemach. Odpowiada na każde pytanie. Ośrodek jak i obsługa również na celujący.
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
Pracownicy pomagają nawet w rozwiązaniu problemów które występują nie z ich winy. Jak najbardziej
polecam Prowadzącego i ośrodek.”
Łukasz Tworek, 03.04.2014
„Wrażenie ogólne:
Jestem w pełni zadowolony ze szkolenia.
Omawiany materiał:
Omawiany materiał (zagadnienia) w pełni spełniły moje oczekiwania jak na pierwsze spotkanie z
vCloudem
Materiały szkoleniowe:
Spełniają wymagania szkolenia.
Środowisko pracy:
Bez zastrzeżeń. Nie było żadnych problemów z narzędziami do pracy.
Atmosfera, Centrum szkoleniowe, oferta kawowa.
Wszystko w należytym porządku.
Prowadzący.
Bardzo duża wiedza prowadzącego.
Prowadzący przekazuje bardzo dużo informacji związanymi z omawianym materiałem.
Cierpliwy i pomocny.
Wyczerpująco odpowiada na każde zadane pytanie.”
Marcin Kuźmiński, Nokia Solutions and Networks, 20.02.2014
„Szkolenie spełniło wszystkie moje oczekiwania. Wiedza prowadzącego była kompletna i szczegółowa a
sposób przekazu bardzo zrozumiały. Bardzo dobre przygotowanie od strony technicznej zapewniło
bezproblemowe wykonywanie ćwiczeń. Trener oraz pracownicy firmy zapewnili miłą atmosferę podczas
całego szkolenia. Materiały szkoleniowe na najwyższym poziomie.”
Radosław Batarowski. Sygnity S.A., 18.02.2014
„Szkolenie było bardzo dobrze przygotowanie i profesjonalnie zorganizowane. Wiedza, doświadczenie oraz
umiejętności interpersonalne trenera wpłynęły na dużą przyswajalność wiedzy oraz przebieg szkolenia we
właściwej, akademickiej atmosferze. Sprzęt przygotowany dla uczestników zapewnił płynną,
bezproblemową i komfortową pracę w trakcie warsztatów.”
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
Paweł Kotecki, NEWIND sp. z o.o., 13.02.2014
„O szkoleniu mogę wypowiedzieć się tylko w samych superlatywach. Prowadzacy super, bardzo fajne,
bezposrednie podejście do słuchacza. Kompetentny.
Miejsce szkolenia - bardzo dobra lokalizacja z dogodnym dojazdem srodkami komunikacji miejskiej.
Catering również na wysokim poziomie - obiady smaczne i urozmaicone.
Generalnie super :-)”
Krzysztof Stelmach, Itline, 30.01.2014
„Szkolenie, jak każde w Waszej firmie:
 dobrze zorganizowane
 na wysokim poziomie
 profesjonalnie prowadzone
Tak ogólnie, było super.”
Artur Wilczek, Schneider Electric Energy Poland Sp. z o.o., 5.12.2013
„Szkolenie zostało przeprowadzone profesjonalnie. Prowadzący wykazał się szeroką wiedzą nie tylko
teoretyczną ale i praktyczną. Zwracał uwagę na problemy pojawiające się w środowiskach produkcyjnych
przy poszczególnych aspektach omawianych na szkoleniu. Materiały szkoleniowe jak zwykle bez zarzutu.
Ogólna ocena to piątka – polecam.”
Piotr Maciejewski, Zakład Ubezpieczeń Społecznych, 21.11.2013
„Szkolenie było bardzo profesjonalne. Osoba prowadzącego (Tomasz Brańka) to strzał w 10-tkę - to
wysokiej klasy specjalista o ogromnej wiedzy a jednocześnie osoba posiadająca umiejętność jej
przekazywania w sposób prosty i przejrzysty. Materiały i ćwiczenia dobrze przygotowane, sama organizacja
szkolenia również absolutnie bez zarzutu.”
Jacek Ciechomski, PKN Orlen, 14.11.2013
„Szkolenie profesjonalne, duża wiedza merytoryczna i praktyczna prowadzącego. Bardzo dobre
wyposażenie Sali szkoleniowej i zaplecza kawowego oraz bardzo miła obsługa.”
Tomasz Pastuszko, ZUS, 7.11.2013
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Wykładowca w porządku, sala też, wyżywienie bardzo dobre.
Samo szkolenie bardzo ciekawe i przydatne. Nawet Pani Ania z sekretariatu też bardzo miła i sympatyczna.
Czyli same plusy.”
Łukasz Kowalczyk, ZUS, 7.11.2013
„Szkolenie bardzo dobrze zaplanowane i ciekawie prowadzone. Nieczęsto zdarza się zrealizować zakres tak
sprawnie i na czas. Pan Piotrek to profesjonalny trener z niesamowicie głęboką wiedzą popartą latami
praktycznych doświadczeń. Szkolenie zdecydowanie będę polecał dalej!”
Sławomir Daleszyński, Kapsch Sp. z o.o., 05.11.2013
„Rok po odbytym zaawansowanym szkoleniu VMware vSphere: Optimize & Scale, które wspominam
rewelacyjnie postanowiłem w tym roku pójść na szkolenie VMware vSphere: Troubleshooting [V5.x].
Ponownie trafiłem na wspaniałego trenera, jakim jest Pan Krzysztof Nowotarski, który podczas szkolenia
potrafi "wyjść" poza zakres teoretyczny narzucony od góry i przedstawić wiele problemów w podejściu
praktycznym i rozszerzonym zakresie. Dzięki takiej formie realizacji wartość każdego szkolenia
zdecydowanie wzrasta i uczestnik kończąc czuje się w 100% usatysfakcjonowany z uzyskanej wiedzy
zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Mam nadzieję, że zdobyta wiedza na obu szkoleniach pozwoli mi
na zdanie certyfikatu VCAP-DCA.
Generalnie polecam wszystkim, którzy zdecydują się na szkolenia zaawansowane w firmie Arrow z
VMware'a, aby na początku wybrali szkolenie z optymalizacji i skalowalności, a następnie
"troubleshooting", ponieważ dzięki temu na warsztatach będziecie mogli uzupełnić swoje wiadomości i
dużo prościej zrozumieć przyczyny problemów pojawiają się w środowiskach produkcyjnych odnosząc się
do wiedzy uzyskanej w szkoleniu "Optimize & Scale".
Dominik Grzywaczewski, CompuGroup Medical Polska Sp. z o.o., 5.08.2013
„Krótko i ogólnie: mam po szkoleniu pozytywne wrażenia, merytorycznie było moim zdaniem bardzo
dobrze przygotowane, gospodarka czasem była bardzo dobra, kompetencje prowadzącego oceniam
wysoko, również jestem zadowolony z miejsca wraz z wyposażeniem oraz z kateringu :) Dzięki temu
szkoleniu ugruntowałem i trochę poszerzyłem swoją wiedzę zdobytą w trybie samouka.”
Jakub Kowalewski, Zarząd Dróg Miejskich, 25.07.2013
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Szkolenie bardzo profesjonalne. Szczególnie przypadła mi do gustu osoba prowadzącego. Pan Tomek to
wysokiej klasy specjalista o ogromnej wiedzy a jednocześnie osoba posiadająca umiejętność jej
przekazywania w sposób prosty i przejrzysty. Do tego jest człowiekiem otwartym na dialog a to duży plus.
Sama organizacja również absolutnie bez zarzutu.”
Jacek Maciaszczyk, Instytut Medycyny Pracy, 25.07.2013
„Szkolenie przeprowadzone zostało w pełni profesjonalnie, w doskonałych warunkach oraz przy udziale
kompetentnych trenerów (posiadających duże zasoby wiedzy oraz służących chętnie pomocą). Jestem w
stanie polecić Państwa usługę w środowisku IT.
Sądzę, że jeszcze nie raz będziemy Państwa klientem, gdyż jako jednostka zajmująca się biznesowo edukacją
(w tym również kształceniem na poziomie wyższym) dbamy o wysoki oraz profesjonalny poziom szkoleń
realizowanych dla naszych pracowników oraz także studentów.”
Krzysztof
Sobieraj,
Uniwersytet
Kazimierza
Wielkiego
w
Bydgoszczy,
15.07.2013
„Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i wiedzy praktycznej trenerów. Potrafią udzielić wyczerpującej
odpowiedzi na każde pytanie, nawet spoza zakresu szkolenia. Szkolenie świetnie przygotowane
organizacyjne i merytoryczne, godne polecenia.”
Marcin Matyla, Wrocław 2012 Sp. z o. o., 15.05.2013
„Podczas szkolenia prowadzący, wykazał się wiedzą i umiejętnościami oraz sporym zaangażowaniem. W
jasny sposób omówił tematykę zawartą w materiałach, a także często nawiązywał do własnego
doświadczenia z rozwiązaniami innych producentów. Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia (VMware
vSphere: Install, Configure, Manage v5), które zostało przeprowadzone bezpośrednio w siedzibie mojej
firmie.”
Marcin Trzcionka, Katowicki Holding Węglowy SA, 15.04.2013
„Dziękuję za przygotowanie i przeprowadzenie na wysokim poziomie (merytorycznie i organizacyjnie)
szkolenia VMware vSphere: Overview [V5]. Również liczę na to, że w przyszłości będę jeszcze miał
możliwość skorzystać z tak profesjonalnego zespołu i zorganizowanej sali szkoleniowej. Dziękuję,
pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych szkoleniach!”
Adrian Wrzosek, WROPOL ENGINEERING, 09.04.2013
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Wszystkie szkolenia w firmie ArrowECS w których dane mi było uczestniczyć były przeprowadzone w miłej
i profesjonalnej atmosferze. Żaden ze zgłoszonych problemów nie pozostał bez odpowiedzi ze strony osób
prowadzących szkolenie. Instruktorzy łączą wiedzę teoretyczną z praktyczną co niewątpliwie podnosi jakość
prowadzonych szkoleń.”
Tomasz Zieliński, Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o., 21.03.2013
„W nawiązaniu do wiadomości dotyczącej udzielenia opinii dot. szkolenia przesyłam jak najlepszą
pozytywną opinię, powyższe dotyczy szczególnie:
- dobrze ułożonego materiału na kursie,
- profesjonalnego prowadzenie przez trenera,
- bardzo dobrej atmosfery,
- aspektów organizacyjnych (rzetelna informacja przed szkoleniem z instrukcją, po szkoleniu przesłanie
mail’a z foto, jeśli chodzi o posiłki – bardzo pozytywnie.)”
Daniel Kuchta, PKP CARGO S.A Centrala, 08.03.2013
„Szkolenie spełniło w 100% moje oczekiwania. Przygotowanie merytoryczne trenera było na najwyższym
poziomie podparte doświadczeniem, którego na próżno szukać w podręcznikach.”
Marcin Woźniczka, ASTOR Sp. z o.o. – Dział Wsparcia Sprzedaży, 04.03.2013
„Szkolenie jednodniowe, a zakres na kilka dni :) Bardzo dobrze zorganizowane, choć ekspres do kawy nie
wyrabiał się:))
Sam Nauczyciel (Trener), posiadał rozległą wiedzę w temacie VMware, wirtualizacji i dobrze ją przekazywał.
Informacje były poukładane i precyzyjne podawane.
Wszystkie pytania zostały wyjaśniane na bieżąco przez Nauczyciela. SUPER SUPER.
Szkolenia godne polecenia. Oj zapomniałem !!! :) Panie od jedzonka i przekąsek, miłe solidne dbały o Nas
jak potrzeba.”
Piotr Redel, Instytut Biologii Doświadczalnej im. M.Nenckiego WAWA, 31.01.2013
„Najważniejszą wartością szkolenia jest wiedza, po którą sięgniemy sami, zmotywowany dobrym wykładem
i doświadczenie, które pojawi się, gdy wiedzę wykorzystamy w rzeczywistości. Najlepszym początkiem
takiego samorozwoju jest kompetentny i zaangażowany trener z którym można nieco zmierzyć się i
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
podyskutować. Krzysztof Nowotarski i Marcin Skarbek z całą pewnością spełniają oba te kryteria, dlatego
właśnie dostarczają tak wartościowe szkolenia. Nie bez znaczenia pozostaje fakt, że stale podnoszą poziom
swojej wiedzy, co potwierdza choćby certyfikacja VCAP, która do łatwych na pewno nie należy. Tylko tak
dalej!”
Krzysztof Waszkiewicz, VMware, 01.10.2012
„Arrow ECS Services spełniła w całości moje oczekiwania pod względem pofesjonalizmu oraz szkolenia
które odbyłem, profesjonalizm rozpoczął się od zespołu sprzedażowego (w szczególności Pani Anna Palys)
aż do zespołu szkoleniowego (w szczególności Krzysztof Nowotarski). Oceniam szkolenie VMware vSphere
Optimize & Scale [v5] na maximum punktów ponieważ zostało przeprowadzone bardzo profesjonalnie
i kompetentnie, a organizacyjnie to również pełen bak gwiazdek! Będę na pewno rekomendował znajomym
szkolenia w Arrow ECS Services, i bardzo możliwe ze skorzystam jeszcze kilka razy ze szkoleń w tej firmie.”
Anis Jendoubi, TiTAN Technology Solutions Ltd., 06.09.2012
„Szkolenie VMware vSphere: Optimize and Scale v5 w 100% spełniło moje oczekiwania, a centrum Arrow
ECS Services, które jako pierwsze w Polsce mogło zaoferować to zaawansowane szkolenie, wywiązało się
ze swojego zadania świadcząc usługi szkoleniowe w niezwykle profesonalny sposób. Polecam to szkolenie
każdemu już zaznajomionemu z wirtualizacją Vmware, a chcącemu poznać tajniki optymalizacji, skalowania
i diagnozowania problemów wydajnościowych.”
Grzegorz Osiński, Accenture Services Sp. z o.o., 12.07.2012
„W telegraficznym skrócie :-)
a) pochwały dla Pana Krzyśka Nowotarskiego za wiedzę i chęć odpowiedzi na pytania nawet te
ponadprogramowe - na kilku różnych szkoleniach informatycznych byłem i czasem prowadzący niechętnie
wychodzą choćby troszkę poza ramy szkolenia i umiejętnie omijają pytania kursantów
b) baza dydaktyczna oraz warunki w sali jak najbardziej w porządku
c) logistyka jest najważaniejsza jak to czasem mawia się w służbach mundurowych i tutaj plus za smaczne
obiadki i kącik ciasteczkowy
Może jeszcze będzie okazja skorzystać ze szkoleń w Państwa ośrodku.”
Paweł Wójcik, Straż Graniczna, 21.06.2012
„Szkolenie przeprowadzone w bardzo przyjaznej atmosferze. W każdej chwili można zadać pytanie i uzyskać
profesjonalną odpowiedź.”
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
Jarosław Baran, Oxygen Information Technology, 15.06.2012
„Szkolenie oceniam bardzo wysoko. Dobra organizacja. Bardzo wysoki poziom certyfikowanego trenera
prowadzącego szkolenie. Ponad to bardzo dobra atmosfera panująca na szkoleniu. Serdecznie polecam
zainteresowanym.”
Jacek Wrona, Swedwood Poland Sp. z o.o., 24.05.2012
„No cóż... kolegom w pracy podsumowałem szkolenie w ten sposób: "Człowiek myśli, że wie co to jest
wirtualizacja, a potem idzie na szkolenie" :) Szkolenie było doskonałe, a wysoki poziom wiedzy oraz
profesjonalizm wykładowcy sprawiły, że szkolenie w Państwa firmie było przyjemnością. Dostałem
ogromną pigułke wiedzy w najlepszej postaci.”
Przemyslaw Dubicki, Init 6 Advanced Security Solutions, 30.03.2012
„Jestem bardzo zadowolony z uczestnictwa w szkoleniu: VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V5].
Zajęcia prowadzone na bardzo dobrym poziomie merytorycznym dały bardzo dobry wgląd w problematykę
wdrażania rozwiązań dotyczących wirtualizacji serwerów. Szkolenie jest godne polecenia.”
Andrzej Kolmer, Politechnika Śląska, 30.03.2012
„Bardzo dobrze zorganizowane szkolenie, profesjonalnie przeprowadzone w miłej atmosferze. W
szczególności zachwycony jestem wiedzą instruktora! Nie było pytania na które by nie znał odpowiedzi.”
Jarosław Baran, Oxygen Information Technology, 21.02.2012
„Szkolenie VMware vSphere: Install, Configure, Manage [v5] – szkolenie na bardzo wysokim poziomie.
Prowadzący (Pan Piotr) bardzo dobrze przygotowany, odznaczający się szeroką wiedzą fachową,
precyzyjnie odpowiadający na nurtujące nas pytania. Materiały i ćwiczenia dobrze przygotowane. Szkolenie
to mogłoby jednak trwać 1-2 dni więcej, gdyż materiału jak na 5 dni jest naprawdę sporo. Ogólnie ocena:
5. Polecam szkolenie.”
Magdalena Latała, SPSK Nr 7 SUM w Katowicach GCM, 21.02.2012
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Ze szkolenia jestem bardzo zadowolony, przeprowadzone na wysokim poziomie, bezproblemowy dostęp
do materiałów dydaktycznych, osoba przeprowadzająca szkolenie również bardzo dobrze przygotowana do
przeprowadzenia szkolenia. W skali studenckiej (2-5) ocena 5”
Jarosław Kubiak, Urząd Miasta Opole, 06.02.2012
„Szkolenie VV4TS (VMware Troubleshooting) przebiegło zgodnie z moim oczekiwaniem. Wszystkie
elementy: materiały kursowe, wyposażenie sali szkoleniowej, przygotowanie środowiska testowego, a
także instruktor prowadzący szkolenie - bez zarzutu. Jedyna uwaga, jak mi się nasunęła to uwaga do firmy
VMWare, a nie do Arrow ECS Services - szkolenie mogło być bardziej rozciągnięte i trwać 5 dni zamiast 4.
Mogę śmiało polecić szkolenia z zakresu VMware prowadzone przez Arrow ECS Services.”
Piotr Huchla, Energotest Gliwice, 16.12.2011
„Szkolenie uważam za udane. Merytorycznie mocny prowadzący oraz miła atmosfera. W przyszłości na
pewno będę brał Państwa firmę pod uwagę przy wyborze kolejnych szkoleń.”
Piotr Ancerowicz, Ströer Polska Sp. z o.o., 09.12.2011
„Byłem już na wielu szkoleniach. Jedne z nich były stratą czasu inne wartościowe i dużo wnosiły do mojego
doświadczenia zawodowego. Szkolenie w którym miałem przyjemność brać udział w firmie Arrow ECS z
wielką przyjemnością mogę zaliczyć do bardzo owocnych i udanych. Osoba prowadząca szkolenie VMware
vSphere: Overview [V5] była perfekcyjnie przygotowana w temacie wirtualizacji środowisk serwerowych.
Na duży plus można zaliczyć fakt, iż szkolenie nie było nastawione tylko na przekazanie "suchych" faktów,
lecz dodatkowo trener bardzo chętnie i fachowo odpowiadał na szereg nurtujących nas problemów i pytań.
"Wisienkę na torcie" stanowi również doskonałe przygotowanie od strony technicznej szkolenia z
cateringiem włącznie i przemiłą obsługą! Reasumując dawno nie byłem na tak dobrze prowadzonym i
przygotowanym szkoleniu.”
Radosław Jastrzębski - Starostwo Powiatowe w Nowym Targu, 02.12.2011
„Bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie. Doskonale przygotowany prowadzący, który chętnie wyjaśniał
kwestie nawet przekraczające zakres kursu. Wyposażenie sal oraz serwerowni pozwalające na swobodne i
bezproblemowe realizowanie zadań praktycznych. Dobrze zorganizowane wyżywienie w tym przekąski w
trakcie przerw. W ramach relaksu był nawet dostęp do konsoli Wii :)”
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
Piotr Trzaska, ASI Sąd Okręgowy w Piotrkowie Tryb., 24.11.2011r.
„Do firmy Arrow ECS trafiłem po raz pierwszy na krótkie (1 dzień) szkolenie VMware vSphere: Overview
[V5]. Trener okazał się zorientowany perfekcyjnie w całej tematyce wirtualizacji środowiska i przeprowadził
nas bezboleśnie przez szereg ćwiczeń. Miałem okazję uczestniczyć wcześniej w różnych kursach i wiem
doskonale, że nie zawsze rezultat jest zadowalający. Tym razem jednak przekonałem się, że firma Arrow
ECS robi to w pełni profesjonalnie i jest godna polecenia. Serdecznie dziękuję organizatorom za miłą
atmosferę i potężną dawkę wiedzy.”
Jacek Rędziński, Getin Noble Bank SA., 21.11.2011
„W Arrow ECS miałem przyjemność uczestniczyć w szkoleniu "VMware vSphere: Manage for Performance
[V4.x]" - było to moje pierwsze szkolenie prowadzone przez tą firmę - jednym słowem rewelacja! Szkolenie
było prowadzone zgodnie z planem VMWARE i na materiałach VMWARE, więc jeśli chodzi o standard
merytoryczny samego szkolenia - to jest na takim samym poziomie jak w innych ośrodkach szkoleniowych
prowadzących takie kursy. Zupełną innowacją i miłym zaskoczeniem (oczywiście na plus) była możliwość
rozrywki podczas przerw, co sprawiło, że ogólnie po szkoleniu z całą pewnością wyniosłem więcej niż po
szkoleniach "monotonnych". Inna sprawa - trener - i tutaj nie wiem, czy ja miałem szczęście, czy taki jest
jest standard w tej firmie - gość jest niesamowity: sama wiedza trenera nie wystarcza - trzeba mieć jeszcze
talent do przekazywania wiedzy i facet z całą pewnością go posiada. Sposób rozwiązywania problemów
postawionych na szkoleniu a dotyczących wydajności, pozwala mi stwierdzić, że trener nie tylko posiada
szeroką wiedzę teoretyczną, ale jest również znakomitym praktykiem. To tyle jeśli chodzi o najważniejsze
plusy, jest również mały minus - to lokalizacja... W przypadku kolejnych szkoleń z technologii
wirtualizacyjnych będę wybierał Arrow ECS.”
Tomasz Olczak, Asseco Poland S.A., 21.11.2011
„Musze szczerze przyznać, ze to było pierwsze szkolenie z zakresu Vmware’a, z którego jestem naprawdę
zadowolony. Pomijam organizację szkolenia, przygotowanie merytoryczne Prowadzącego, co za każdym
razem jest na najwyższym poziomie. Mam na myśli zakres merytoryczny szkolenia, po raz pierwszy
zagadnienia poruszane na szkoleniu (Manage for Performance) były na wysokim poziomie zaawansowania,
z czego na pewno skorzystamy i zastosujemy zdobytą wiedze na tzw. Produkcji.”
Marek Kowalski, Operator Gazociągów Przesyłowych GAZ-SYSTEM S.A., 20.11.2011
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Szkolenie było prowadzone w przyjaznej atmosferze. Wiedza trenera Marcina Skarbka na najwyższym
poziomie o czym mogłem przekonać się już kolejny raz. Bardzo dobra organizacja logistyczna. Mogę z całą
pewnością polecić Państwa szkolenia i ośrodki, zarówno krakowski jak i warszawski.”
Rafał Jarosz, B3 System S.A., 15.11.2011
„Od lat szkolimy się w tym ośrodku edukacyjnym i wydaje mi się, że jest to najlepszą rekomendacją jak
klienci wracają.”
Piotr Góralski, Sąd Najwyższy, 14.11.2011
„Szkolenie było bardzo dobre, trener prowadzący odpowiadał na każde pytania, atmosfera bardzo
przyjazna, sala dobrze wyposażona, małe grupy uczestników (8-o osobowe) co dawało możliwość lepszego
kontaktu z trenerem przy wyjaśnianiu problemów podczas robienia ćwiczeń.”
Mariusz Moch, Zakład Ubezpieczeń Społecznych, 03.11.2011
„Moja opinia na temat szkolenia, w którym miałem przyjemność uczestniczyć jest krótka, perfekcyjnie
przygotowane i przeprowadzone szkolenie (w każdym elemencie: materiały, laby, prowadzenie i sprawy
socjalne) . Z czystym sumieniem mogę polecić to szkolenie Wszystkim, którzy chcą zdobyć wiedzę w zakresie
przedstawionym w programie, a nawet trochę więcej (były pytania o poprzednie wersje VMware)”
Piotr Błaż, Getin Noble Bank SA, 03.11.2011
„W ostatnich dniach miałem przyjemność uczestniczyć w szkoleniu VMware vSphere: Install, Configure,
Manage [V4.1]. Podobnie jak pozostałe szkolenie firmy Arrow ECS Services w których miałem przyjemność
uczestniczyć, szkolenie było perfekcyjnie przygotowane i przeprowadzone. Kompetencje trenera również
oceniam bardzo wysoko, potrafił udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania uczestników, również te
wykraczające poza zakres szkolenia. Jednym słowem: polecam.”
Krzysztof Libura, Bank BPH, 19.09.2011
„W mojej karierze (20 lat w zawodzie) uważam to szkolenie za jedno z lepszych, jak nie najlepsze. Dużą rolę
odgrywa tu Państwa zaplecze (sprzęt) oraz wykładowca, który był przygotowany do szkolenia bardzo
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
dobrze, a także swoją wiedzę potrafił przekazać w sposób zrozumiały. Szkolenie to stanowi doskonałe
uzupełnienie i uporządkowanie wiedzy dotyczącej wirtualizacji w oparciu o narzędzia VMware.”
Piotr Sarnowski, BRE BANK HIPOTECZNY SA, 29.03.2011
„Kurs spełnił moje najśmielsze oczekiwania. Był szybki, merytorycznie interesujący i pełen nowego dla mnie
materiału. Prowadzący, p. Marcin Skarbek był rewelacyjny - bardzo kompetentny, potrafił pomóc w każdej
sytuacji i odpowiedzieć na najbardziej zawiłe pytanie. Szczerze - trzymajcie go ręcyma i nogyma, bo taki
instruktor to skarb.”
Piotr Kosiedowski, Gdańska Infrastruktura Wodociągowo-Kanalizacyjna Sp. z o.o., 25.02.2011
„W kwestii szkolenia, to mogę wypowiedzieć się tylko i wyłącznie w superlatywach. Infrastruktura i zaplecze
przygotowane wzorcowo, przez cały czas trwania nie było najmniejszych problemów zarówno z sprzętem
jak i oprogramowaniem. Trener – Pan Krzysztof Nowotarski - rzetelny, posiadający odpowiednią wiedzę,
chętnie udzielający pomocy (również na tematy lekko odbiegające od szkolenia). W przerwach miło było
przyciąć na Wii oraz wypić kawę z ekspresu, która w żaden sposób nie była limitowana J Reasumując, jeden
z najlepszych ośrodków szkoleniowych jak i jedno z najlepszych szkoleń na których miałem okazję być. Oby
tak dalej!”
Artur Myszka, Enion S.A., 2.02.2011
„Było mi bardzo miło uczestniczyć w tym szkoleniu. Jakość merytoryczna jak i organizacja samego szkolenia
miło mnie zaskoczyły. Oceniam poziom szkolenia jak i jego organizację jako lepszą w porównaniu do szkoleń
Oracle w siedzibie w Warszawie. Merytorycznie byłem bardzo pozytywnie zaskoczony wiedzą
prowadzącego i uważam, iż umie on w jasny i zrozumiały sposób przekazać posiadaną przez niego wiedzę.
Jednoczesne poczucie humoru jak i luźna atmosfera sprawiła, iż w przyszłości z wielką radością wybrałbym
się ponownie na szkolenie prowadzone przez tego prowadzącego. Wyposażenie jak i sam program uważam
za doskonale dobrany do potrzeb. Ewentualnie dobrałbym przetestowanie kilku scenariuszy a nie tylko
jednego, gdyż część funkcjonalności miała tylko jeden typ jako ćwiczenie laboratoryjne a widać było kilka
opcji i chciałoby się przetestować wszystkie.”
Piotr Ptaszyński, Bank Zachodni WBK, 25.01.2011
„Szkolenie bardzo dobrze przeprowadzone. Środowisko laboratoryjne przygotowane tak by każdy kursant
mógł przećwiczyć wszystkie kroki laboratoriów zgodnie z wytycznymi VMware. Osoba prowadząca
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
szkolenie bardzo dobrze przygotowana merytorycznie. Trener potrafił odpowiedzieć na pytania kursantów,
w razie niejasności pokazywał rozwiązanie problemu w środowisku testowym. Bardzo dobra "poza
merytoryczną" organizacja szkolenia.”
Karol Chrapek, 24.01.2011
„Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością oraz ilością informacji przekazanych w trakcie tak krótkiego
czasu szkolenia. Myślę, że czas dany nam na absorpcję tego materiału został optymalnie wykorzystany.
Zarówno fachowość jak i merytoryka prowadzącego szkolenie Trenera czy też Wykładowcy, nie
pozostawiała cienia wątpliwości w zakresie posiadanej przez niego wiedzy. Żadne z postawionych przez
uczestników kursu pytań nie pozostało bez wyczerpującej odpowiedzi z jego strony. Panująca w trakcie
kursu bardzo miła atmosfera, wpłynęła pozytywnie na wizerunek organizatora kursu. Jeżeli będę miał
kiedykolwiek okazję raz jeszcze uczestniczyć w organizowanych przez Państwa kursach, na pewno z niej
skorzystam. Może następnym razem w Krakowie...”
Bogusław Gaczyński, Paragon Data GMBH, 24.08.2010
„Bardzo miło mi było uczestniczyć w organizowanym przez Państwa szkoleniu. Osoba prowadząca, Pan
Krzysztof Nowotarski, wykazał się duża wiedzą, ale co dla mnie najważniejsze doświadczeniem dotyczącym
omawianych tematów. Duże słowa uznania. Od strony organizacyjnej oczywiście też nie mam żadnych
zastrzeżeń – kawa była dostępna w każdych ilościach ;).
Miło mi będzie ponownie skorzystać z Państwa oferty i może tym razem będzie to już Kraków.”
Marek Kopka, Marmite International S.A., 18.05.2010
„Miałem przyjemność uczestniczyć w 2 szkoleniach z VMware. Oba na wysokim poziomie. Instruktorzy
Marcin i Krzysztof zasługują na najwyższą ocenę. Zawsze chętni do udzielenia odpowiedzi. Zawsze
znajdujący czas dla poszczególnych kursantów. Szkolenia bardzo merytoryczne, a przy tym prowadzone na
luzie. Sale wykładowe zorganizowane perfekcyjnie. Pochwalić należy również zaplecze administracyjne.
Organizacja szkoleń, posiłków, rezerwacja hoteli, płatności - wszystko łatwo, lekko i przyjemnie. Inne
ośrodki szkoleniowe mogą się tylko uczyć. Należy również wspomnieć o kolacji integrującej - świetny
pomysł. W żadnej innej firmie z czymś takim się nie spotkałem.”
Tomasz Benko, Electrolux Poland Sp. z o.o., 8.04.2010
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Chciałoby się rzec – wszystko co dobre zbyt szybko się kończy, i to nie tylko za sprawą wzorcowej
organizacji, przed, w trakcie i po szkoleniu, lecz również za sprawą treści i wiedzy, którą udało się
przedstawić profesjonalnie i rzetelnie. Firmie ITL gratuluję osób takich jak pani Wioletta i pan Marcin,
państwu zaś dziękuję (szkolenie VMware – DSA3.5)”
Józef Kurnatowski, Business Consulting Center Sp. z o.o., 22.11.2009
“Szkolenie z mojego punktu widzenia było na wysokim poziomie. Prowadzący, wykazał się wiedzą,
umiejętnościami oraz zaangażowaniem. Potrafił w sposób jasny przedstawić rozwiązania opierając się nie
tylko na rekomendacjach VMware, ale również na własnym doświadczeniu oraz praktyce. Szkolenie
odbywało się w dobrych warunkach a dostęp do serwerów nie był żadnym utrudnieniem. Owszem trzeba
było pracować w grupach, ale to jest zrozumiałe.”
Marcin Rzepa, EMC Computer Systems Poland Sp. z o.o., 6.11.2009
„Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia tak pod względem technicznym jak i organizacyjnym. Przede
wszystkim warto podkreślić, że wykładowca Marcin Skarbek był moim zdaniem bardzo dobry, żadne z
zadanych pytań nie pozostało bez odpowiedzi. Jako plus zaliczam również infrastrukturę IT na której
pracowaliśmy. Całość szkolenia przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Jedyna sugestia jaka mi się nasuwa,
to wydłużenie terminu szkolenia z 4 do 5 dni ze względu na dużą ilość materiału i konieczność dłuższego
pochylenia się nad niektórymi zagadnieniami. Resumując całość, szkolenie spełniło moje oczekiwania i
myślę, że w przyszłym roku wybiorę się na wersję 4.”
Marcin Oleś, ASI Sąd Okręgowy w Katowicach, 6.11.2009
„Zorganizowane przez ITL Polska szkolenie VMware vSphere 4, na którym byłem, prowadzono na wysokim
poziomie. Prowadził je p. Krzysztof Nowotarski którego umiejętności i sposób prowadzenie szkolenia
oceniam bardzo dobrze. Pan Nowotarski potrafił przekazać uczestnikom wiedzę w sposób jasny i
zrozumiały, odpowiadał na wszystkie zadane pytania oraz zawsze znalazł czas aby pomóc indywidualnie
każdemu uczestnikowi kursu, który miał jakiekolwiek problemy z teorią lub laboratoriami. Doceniam to
ponieważ byłem jedynym uczestnikiem szkolenia, który nie miał do czynienia z VMware. Do organizacji
szkolenia nie mam żadnych zastrzeżeń a wszystkie niezbędne informacje otrzymywałem na czas.”
Igor Leś, Polskie Sieci Elektroenergetyczne - INFO Sp. z o.o., 6.11.2009
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„ITL Polska Sp. z o.o. zdecydowanie wybija się na tle innych firm proponujących szkolenia IT. Młoda, lecz
doświadczona i bogata w wiedzę kadra prowadzi je w pełni profesjonalnie. Załatwianie wszelakich
formalności to po raz pierwszy przyjemność - począwszy od płatności a kończąc na rezerwacji hoteli.
Świetna forma relaksu w postaci kolacji połączonej z degustacją win tylko podkreśla przemyślaną i pełną
ofertę ITL. Firma nie zapomina o swoich kursantach nawet już po zakończeniu szkoleń - dodatkowe
problemy napotkane przez nas rozwiąże za nas niezawodna Wioletta.”
Rafał Mróz, COIG S.A., 30.10.2009
„Szkolenie VMware Infrastructure 3 i VMware DSA, w których miałem przyjemność uczestniczyć, oraz firma
ITL Polska Sp. z o.o. zasługują na najwyższą ocenę. Doskonale przygotowane sale wykładowe, świetna kadra
wykładowców, która nie tylko "czyta slajdy", ale doskonale orientuje się w omawianym temacie. Pomoc i
profesjonalizm, oraz niezapomniana atmosfera wpływają na bardzo wysoką ocenę ITL. Na tak doskonały
wynik pracuje nie tylko kadra szkoleniowa, ale również całe zaplecze handlowe i administracyjne.
Atmosfera jaką buduje się na kursie, organizowanie spotkań integrujących grupę szkoloną, sprawia, że
wymiana doświadczeń nie kończy się wraz z ostatnim dniem kursu, ale niejednokrotnie zawarte tam
znajomości trwają znacznie dłużej.
Ostatnią kwestią, która przykuwa uwagę jest łatwość z jaką w ITL można załatwić każdą sprawę. Od
zamówienia szkolenia, przez rezerwację hotelu i płatności, jest bezapelacyjnie najlepsza z jaka się
spotkałem.
Na szczególne uznanie zasługuje Pani Wioletta Góra, która sprawy niemożliwe załatwia od ręki, a cuda za
dwa dni.”
Przemysław Kuźnicki, COIG S.A., 30.10.2009
„Szolenie VMware Infrastructure 3: Fast Track Program oceniam bardzo wysoko. Instruktor z bardzo
szeroką wiedzą, w dodatku potrafiący tą wiedzę przekazać. Nie pozostawiający żadnego z trudnych pytań
bez odpowiedzi. Żadnych problemów technicznych. Obiady również wyśmienite. Pozdrowienia dla
kucharza. W swojej karierze odbywałem już szkolenia w wielu różnych ośrodkach i z pełnym przekonaniem
mogę powiedzieć, że to uplasowałbym w najwyższej czołówce. Zdecydowanie polecam ITL Polska jako
profesjonalny ośrodek szkoleniowy.”
Tomasz Wojtasiewicz, 3M Poland, 15.05.2009
„Szkolenia przeprowadzone na wysokim poziomie i w bardzo miłej atmosferze, co ułatwia przyswajanie
dużych ilości wiedzy. Każde szkolenie zamykało się w zaplanowanych ramach czasowych, materiał i zajęcia
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
były doskonale rozplanowane, zawsze realizowane do końca, a cały cykl kończyło wspólne zdjęcie
uczestników z prowadzącym, które jest miłym wspomnieniem. Największym jednak atutem jest wysoki
profesjonalizm trenerów, organizatorów i organizatorek. Wykazują dużą wiedzę jak i umiejętności jej
przekazania, czym nie każdy trener może się pochwalić. Z czystym sumieniem rekomenduję ośrodek
szkoleniowy ITL Polska.”
Maciej Stopa, ATM S.A., 30.04.2009
„Szkolenie VMware Infrastructure 3: Fast Track Program, o którym słyszałem wiele i którego byłem
uczestnikiem oceniam bardzo pozytywnie. Jako że temat szkolenia nie był mi obcy, to materiał poznawany
przez kilka dni umocnił moją wiedzę na temat VMware. Jakość prowadzonego szkolenia zasługuje tutaj na
osobny temat. O tym jak Pan Marcin prowadził "szkółkę" można by książki pisać. Człowiek posiada ogromną
wiedzę i nie było pytania, na które by nie odpowiedział. A pytań było trochę.Czasami może męczyć kogoś
mała ilość "hostów", ale można dojść do porozumienia z ludźmi, z którymi się było w grupie. Jak już
wcześniej ktoś pisał, poznaje się ESX'a z linii poleceń, wiadomo nie wszystko, ale sporo tego jest.”
Rafał Skrzypiec, Angelo Costa International Ltd., 1.12.2008
„Piszę z podziękowaniami za świetne szkolenie. Zdałem egzamin VCP310 dnia 30 września 2008 za
pierwszym podejściem i muszę powiedzieć, że w głównej mierze dzięki Wam... świetnie zorganizowaliście i
prowadziliście to szkolenie. Brawa przede wszystkim należą się dla Marcina, bo odpowiadał na każde nasze
pytanie i był cały czas do dyspozycji wraz z swoją szeroką wiedzą na temat VMware. Dzięki również
organizatorom. Wioletta i Agnieszka, nie tylko doskonale zorganizowały kurs, ale i zapewniły miłą
atmosferę, która panowała na szkoleniu jak i jego otoczce - przytulny hotel, czy wieczorna degustacja wina,
która odprężyła po tych kilku dniach nauki.Na pewno ITL Polska pozostanie długo mi w pamięci i mam
nadzieję powrócić na kolejne szkolenia.”
Maciej Lelusz, Biatel SA, 3.10.2008
„W firmie ITL Polska Sp. z o.o. odbyłem szkolenie z zakresu VMware Infrastructure 3: Fast Track Program.
Plan zajęć wydawał się dosyć napięty jednak już po pierwszym dniu odczułem, że każda minuta w 100%
zaowocuje praktyczną wiedzą. Również przerwy na kawę (jakże potrzebne przy tak intensywnym
zdobywaniu wiedzy) były w pełni zajęte rozmowami z prowadzącym Panem Marcinem, który bez wahania
odpowiadał na każde postawione mu pytanie. Szkolenie było na światowym poziomie i nie mam co do tego
żadnych wątpliwości.”
Paweł Pomorski, www.pomorski.net, 29.09.2008
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Miałem przyjemność uczestnictwa w dwóch szkoleniach VMware organizowanych przez ITL Polska w
Krakowie (VI3 - Install and Configure, VI3 - Secure, Deploy&Analyze) i z czystym sumieniem mogę
zarekomendować każdemu chętnemu usługi szkoleniowe tej firmy.
Doskonale wyposażone sale szkoleniowe, kompetentny wykładowca i dobra organizacja szkolenia to
podstawy, których należy wymagać od każdego szanującego się centrum szkoleniowego i to oczywiście w
ITL Polska znajdziemy, ale do tego dochodzi jeszcze naprawdę fantastyczna atmosfera, o którą dba
wykładowca i pozostałe osoby z firmy. Szczerze mówiąć żałuję, że aktualnie w ofercie ITL brakuje szkoleń,
które pokrywają się z moim profilem pracy, bowiem bardzo chętnie odwiedziłbym znów ulicę Jasnogórską
w Krakowie.”
Robert Gemza, RAFAKO S.A., 29.09.2008
„Bardzo mi było miło zawitać kolejny raz na szkolenie z VMware w ITL Polska Sp. z o.o. Zaskoczyło mnie
kolejny raz życzliwe i nieprzeciętne podejście do zajęć. Atmosfera na zajęciach była miła i przyjemna.
Fachowi trenerzy bardzo szybko wyrównali poziom uczestników oraz szybko i zrozumiale przekazywali
wiedzę. Nikt nie pozostawał w tyle z ćwiczeniami, ponieważ od razu były tłumaczone ponownie w sposób
wyrazisty i jasny. Zalecam Hotel Premium zamiast Pop. Oraganizacja wyśmienita, nie trzeba się prosić o
parking, żywienie typowo hotelowe (dobre). W biurze czekały na nas zawsze miłe i uśmiechnięte
pracownice gotowe rozwiązać każdy nawet nietypowy problem. Jestem stałym bywalcem różnych kursów
i szkoleń i ośrodek ITL Polska serdecznie polecam.”
Łukasz Kawa, NBP 10.09.2008
„Chciałem wyrazić słowa uznania dla całego teamu ITL Polska za wyśmienite szkolenie VMWare. Zarówno
pod względem organizacyjnym, jak i merytorycznym przekroczyliście wszelkie standardy jakie znam z wielu
innych firm szkoleniowych w Polsce i Wielkiej Brytanii. Szczerze będę polecał ITL Polska jako rzetelnego i
kompetentnego dostawcę szkoleń IT na najwyższym europejskim poziomie i chętnie do Was wróce na
kolejne szkolenia!”
Łukasz Dziomdziora, Konekt.IT, 10.06.2008
„Szkolenia organizowane przez ITL to przykład jak powinny wyglądać wszystkie szkolenia. Zajęcia
teoretyczne i praktyczne przygotowane profesjonalnie i perfekcyjnie. Cały materiał został zrealizowany w
zaplanowanym czasie w asyście kompetentnego trenera. Bardzo miło zaskoczył mnie program
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
pozaszkoleniowy. Kolacja połączona z degustacją wina to strzał w dziesiątkę. Do zobaczenia na kolejnym
szkoleniu.”
Grzegorz Cyran, Raiffeisen-Leasing Polska SA, 3.06.2008
„Chciałem jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować za udział w szkoleniu organizowanym przez ITL Polska
Sp. z o.o. Jestem pod wrażeniem sposobu organizacji kursu. Odbyłem już kilkanaście szkoleń,
organizowanych przez różne firmy szkoleniowe. W związku z tym miałem możliwość porównania i oceny
ITL. Stawiam Was na pierwszym miejscu. Każde szkolenie musi mieć trenera. Teraz parę słów o Krzysztofie:
Krzysztof jest świetnym trenerem, z dużą wiedzą merytoryczną. Wiadomo, że nie każda osoba posiadająca
wiedzę potrafi ją sprzedać. W Krzyśka przypadku jest inaczej. Zajęcia prowadzone są w zorganizowany
sposób. Bardzo podobała mi się agenda przed każdą lekcją oraz jej podsumowanie, powtórka z dnia
poprzedniego, oraz pytania Krzyśka "Panowie czy wszystko jest jasne....". Bardzo podobały mi się zajęcia
praktyczne, które w znacznym stopniu pomogły mi ogarnąć temat szkolenia. Oczywiście zawsze przy
pytaniach i problemach mogłem liczyć na pomoc trenera.W przypadku pytań wykraczających poza zakres
omawianego materiału Krzysiek znał na nie odpowiedź - respect. Niestety nie na wszystkich szkoleniach tak
jest. Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla Krzyśka i ITL. Do zobaczenia na kolejnych szkoleniach.”
Maciej Stypka, ING Bank, 28.01.2008
„Dziękuję serdecznie za organizację i szczęśliwe zakończenie kursu VMware.
Jestem pod wrażeniem! Trener zrealizował cały materiał objęty książką oraz odpowiedział na wszystkie
zadane pytania związane z tematem szkolenia. W trakcie kursu widać było dbałość o szczegóły i doskonałe
planowanie czasu. Sugeruję w przyszłości poświęcenie więcej czasu na laboratoria, szczególnie dla osób
mających mniej doświadczenia z produktem.”
Piotr Mazur, Saatchi Poland, 22.01.2008
„Jestem bardzo zadowolony z uczestnictwa w szkoleniach organizowanych przez firmę ITL Polska. Za
każdym razem czuję się, jakbym był traktowany wyjątkowo, a pracownicy firmy starają się (z
powodzeniem!) by niczego mi nie zabrakło. Instruktorzy posiadają solidną wiedzę i żadne z moich pytań nie
pozostają bez odpowiedzi. Mogę z czystym sumieniem polecić szkolenia ITL Polska.”
Wojciech Krężel, KLK Sp. z o.o., 30.11.2007
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
„Szkolenie profesjonalne, rzeczowe, rozwijające pełną tematykę zagadnień w pierwszorzędnie
wyposażonej sali. Kadra z niesamowitą wiedzą tematyczną wraz z umiejętnością jej przekazywania
(szkolenie było prowadzone przez Marcina), sztuka negocjacji połączona z elastycznością - począwszy od
terminów, a skończywszy na płatnościach, ukłony dla Wioletty. Gorąco polecam.”
Andrzej Kokociński, Telekomunikacja Polska SA, 22.11.2007
„Bardzo dobra organizacja szkolenia. Instruktor posiadał dużą wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną oraz, co
najważniejsze, potrafił ją przekazać słuchaczom. Na uwagę zasługuje też niespotykany gdzie indziej program
pozaszkoleniowy - kolacja w CK Browar to doskonały pomysł.”
Sławomir Pruszkowski, Raiffeisen Bank Polska S.A., 12.10.2007
„Szkolenie zostało przeprowadzone fachowo, dało mi dużo informacji, które ugruntowały moją
dotychczasową wiedzę. Chętnie przyjadę tu na kolejne szkolenia.”
Sebastian Topczewski, Zakład Usług Teleinformatycznych ZZE SA "ITSERWIS" Sp. z o.o., 7.09.2007
„Szkolenie prowadzone na wysokim poziomie, materiał przerobiony w czasie. Bardzo dobre warunki w
miejscu szkoleniowym.”
Karol Boguniewicz, Glaxosmithkline Consumer Healthcare, 31.08.2007
„Szkolenie oceniam bardzo dobrze, instruktor z dużą wiedzą i umiejętnościami do jej przekazania.”
Marek Lubiński, Koma, 31.08.2007
„Szkolenie prowadzone profesjonalnie, w dobrze wyposażonej sali i miłej atmosferze.”
Wojciech Kobierzycki, Dalkia Łódź SA, 10.08.2007
„Duża ilość wiedzy i praktycznych wskazówek podana w bardzo przystępny sposób przez kompetentne
osoby.”
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/
Marek Durbajło, Comarch, 22.06.2007
„Jestem zadowolony, zadowalający poziom wyszkolenia kadry.”
Michał Strzelecki, Telekomunikacja Polska, 20.04.2007
12 622 88 00
[email protected]
http://edu.arrowecs.eu/pl
/

Podobne dokumenty